Хіти тижня. "Рівень бідності в країні зашкалює": "Росіяни вмиратимуть на роботі", - Рабінович

У російського президента Володимира Путіна немає ні військових, а головне, економічних сил починати гарячу стадію війни проти України.

Особливо зараз, коли псевдопатріотичний ефект від анексії Криму серед росіян вивітрився, а люди починають думати про власне виживання, пише в своєму блозі російський економіст Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Соціальний контракт між путінською ОПГ і населенням порушений. Якщо раніше він виглядав так: не втручайтеся в наше мегазлодійство і не претендуйте на владу, натомість ми вам гарантуємо хоч якесь сите існування, то зараз цього немає. Все зруйновано, адже протягом останніх десяти років економічне зростання в середньому, щорічно дорівнює нулю. Реальні доходи населення знижуються четвертий рік поспіль. Рівень бідності в країні зашкалює – це кілька десятків мільйонів чоловік. Люди починають думати про своє виживання", – написав економіст.

За його словами, пенсійна реформа, ухвалена нещодавно в Росії, остаточно підірве життя росіян. "Недавня афера з підвищенням пенсійного віку це – вирок померти на роботі. За статистикою в багатьох регіонах Росії тільки 9-10% населення доживають до нового пенсійного віку. Це означає, що для більшості населення Росії пенсії просто скасовані. Що з усім цим буде робити путінська ОПГ далі, – не знаю, адже вони володіють другою за арсеналом ядерною зброєю у світі. Але якщо вони все життя крали гроші в Росії і складали їх на Заході, то навряд чи допустять, щоб російські ж ракети знищили всі їхні активи. Якщо ці ракети взагалі можуть куди-небудь летіти", – підсумував Рабінович.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.