Хіти тижня. Росіяни знову принизили Асада: Військові РФ не дозволили президенту Сирії пройти поруч з Путіним (фото, відео)

Асад слухняно погодився лишитися ззаду, поки російський президент слухав доповідь військовослужбовця.

Фото: ВВС.Під час візиту президента Росії Володимира Путіна на військову базу в Сирії російські військовослужбовці притримали президента Сирії Башара Асада, аби той почекав, поки Путіну доповідатимуть офіцери. Відео з зустріччю презижента РФ у Сирії опублікував RT, передають Патріоти України.

На відео видно, що після того, як Путін вийшов з літака, його зустріли російські військові та президент Сирії Башар Асад. Глави країн привітали одне одного, перекинулися двома словами. Путін сказав, що вони з Асадом поговорять потім.

Коли лідери країн попрямували далі від літака, офіцери притримали Асада за руку і щось сказали. Той слухняно погодився і лишився ззаду, поки російський президент слухав доповідь військовослужбовця.

Публічна сторінка Stork опублікувала у Twitter фотографії з Асадом та російськими військовослужбовцями, підписавши "Росіяни принижують Асада знову".

Russians humiliating Assad again pic.twitter.com/S4GCGVwkDQ
— Stork (@NorthernStork) 11 декабря 2017 г.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...