Хіти тижня. "Росіє, готуйся, вони прилетять": Трамп пригрозив Москві ракетним ударом

Президент США підкреслив, що російській владі "не варто бути партнерами з "твариною, яка вбиває газом", маючи на увазі президента Сирії Башара Асада, обвинуваченого в застосуванні хімічної зброї.

Фото: gazeta.ua

Президент США Дональд Трамп закликав Росію приготуватися до ракетних ударів по Сирії, повідомляють Патріоти України.

Глава Білого дому в Twitter відреагував на заяву посла РФ в Лівані про те, що Росія збирається збивати будь-які ракети США, які будуть випущені по Сирії. "Росія, приготуйся, бо вони (ракети) прилетять, нові і "розумні", - написав Трамп.

Нагадаємо, в США заявили про можливий ракетний удар у відповідь на хімічну атаку в сирійській Думі, в результаті якої загинуло 150 осіб. США звинувачує в цій атаці Дамаск і Москву.

10 квітня Росія заблокувала проект резолюції США про заснування нового механізму розслідування хімічних атак в Сирії під час засідання в Раді Безпеки ООН.

У той же час Державний департамент США у вівторок, 10 квітня, повідомив, що провів консультації з союзними країнами і обговорив можливий військовий відповідь на дії режиму Асада.

Зокрема, вже стало відомо, що Британія не підтримала ідею спільного удару, зажадавши більше доказів проти Башара Асада.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: