Хіти тижня. Російська еліта готова обміняти Донбас на Крим, - політолог

Значна частина політичної еліти РФ погодилася б залишити Донбас, за умови, що світове співтовариство закриє очі на окупацію Криму.

Про це заявив російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

Однак, підкреслив політолог, Захід ніколи не визнає юридично анексію Росією Криму.
"Це дуже важко зробити при живому Путіну, оскільки це втрата обличчя для нього. Тому очевидний такий розрив між Путіним і більшістю правлячої верхівки", - вважає Піонтковський.
Також він звернув увагу на те, що питання влади в Росії вирішуються не на виборах, а закулісно. "Ось ці два процеси - ультиматум Заходу з одного боку, і необхідність ухвалення рішення влади з іншого - викликають досить серйозну ситуацію всередині кремлівської верхівки. І зараз важко сказати, як вона буде розвиватися", - сказав політолог.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...