Хіти тижня. Російські бомбардувальники у Венесуелі: Пентагон відреагував, викривши ницу політику Москви

В той час коли США відправляють жителям нужденної Венесуели гуманітарну допомогу, не зважаючи на прохолодні стосунки з правлячим режимом, а «братня» світовому ізгою РФ - військові літаки.

Представник Пентагону полковник Роб Меннінг прокоментував інформацію про прибуття до Венесуели російських бомбардувальників, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу міністерства оборони США. Пан Меннінг підкреслив, що в той час коли Штати відправляють жителям Венесуели гуманітарну допомогу, Росія відправляє військові літаки.

"Порівняйте це з Росією, чий підхід до рукотворної катастрофи в Венесуелі полягає у відправці стратегічних бомбардувальників замість гуманітарної допомоги", - наголосив полковник.

Він додав, що лікарі на борту корабля-госпіталь USNS Comfort надали медичну допомогу більш ніж 20 тисячам цивільних осіб і провели понад 600 операцій в декількох країнах Центральної і Південної Америки.

Два російські стратегічні бомбардувальники далекого радіусу дії приземлилися у Венесуелі. За даними видання, в Каракас прибуло близько 100 російських пілотів і іншого персоналу, два літака Ту-160 і ще два інших літака нібито для участі в навчаннях ВПС.

Міністр оборони Венесуели Володимир Падріні заявив, що прибуття літаків показало, що "ми також готуємося захищати Венесуелу до останнього дюйма, коли це необхідно".

Сеньйор Падріні наглосив, що навчання проводитимуться для "підвищення рівня взаємодії систем аерокосмічної оборони" обох країн. Він не повідомив подробиць про заплановані навчаннях.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...