Хіти тижня. Російські пропагандисти випадково розкрили таємницю Кремля

24 листопада в новинній стрічці ТАСС з'явилася новина: "Президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе запланували зустріч на травень 2018 року".

Про це повідомляє Radio Free Europe, передають Патріоти України.

Журналісти тут же звернули увагу на якусь "поправочку". "Ну, для початку, у Росії будуть президентські вибори в березні 2018 року, а до кінця травня 2018 року - теоретично, принаймні - повинен бути новий презідент. Це може бути Путін. Але - теоретично, принаймні, це може бути хтось інший, чи не так?" - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в російському інформпросторі тема виборів подається як якась суто формальна подія.

"Але, проте, офіційне інформаційне агентство Росії повідомляє про розклад Путіна, як ніби він побіжить і переможе в березні, і буде в безпеці наприкінці травня, щоб зустрітися з прем'єр-міністром Японії", - висловили думку в матеріалі.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"