Хіти тижня. Російського офіцера, який по п'яні не втримав язика за зубами, ФСБ вивезла у РФ

Полковник був вивезений під охороною в Ростовську область, а з його бойовиками працює комісія ФСБ РФ за ознаками розголошення військової таємниці.

Фото: Украінформ.За даними групи "Інформаційний опір", триває епопея з заступником командира по матеріально-технічному забезпеченню "1 омсбр 1 АК ДНР» С.Гайдамакою (полковник ЗС РФ, прізвище прикриття - Макаров, позивний «Аргун»), раніше втратившого USB-флеш-накопичувач (флешку) з документацією, передають Патріоти України з посиланням на "ИС".

Полковник був вивезений під охороною в Ростовську обл (РФ), в «1 омсбр» працює комісія ФСБ РФ за ознаками розголошення військової таємниці.
Одночасно після того, як в бригаді були виявлені факти масових розкрадань, організовані С.Гайдамакой спільно з іншими представниками командування частини, командир бригади заявив про невинність російського полковника, який нібито був обвинувачено і став «жертвою української пропаганди».

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...