Хіти тижня. Саакашвілі міг готувати атаку на Порошенка і навіть державний переворот, - джерело

Розповсюдження інформації про заколот може бути провокацією російських спецслужб, агенти яких впроваджені в силові структури України.

Одна з силових структур протягом останнього часу надавала президенту України Петру Порошенку доповіді, одним з основних меседжів яких було те, що нині затриманий Міхеїл Саакашвілі може готувати на нього атаку і навіть державний переворот, організовуючи протести в Києві та отримуючи підтримку з боку Росії. Про це "Апострофу" повідомило високопоставлене джерело в близькому оточенні президента, передають Патріоти України.

На думку джерела, розповсюдження подібної інформації може бути провокацією російських спецслужб, агенти яких впроваджені в силові структури України.

"Люди з оточення говорили йому (Порошенку, - ред.), що всі ці доповіді - російські провокації, що в українських силових структурах є агенти ФСБ, і це все російська гра - з одного боку, годувати страхи президента щодо того, що йому погрожують Саакашвілі і американці, а з іншого - підкидати дрова і на іншому напрямку... І ось результат", - говорить джерело.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...