Хіти тижня. Санкції дотисли? Тіллерсон повідомив важливі деталі переговорів з Лавровим

​Росія показала "деяку готовність", щоб вести переговори і шукати шляхи вирішення війни на Донбасі.

Про це заявив Держсекретар США Рекс Тіллерсон, підбиваючи підсумки зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Росіяни продемонстрували деяку готовність почати з нами переговори про шляхи вирішення ситуації в Україні", – сказав він.

Окрім того Тіллерсон зазначив, що США і Росія мають глибокі розбіжності щодо деяких питань. Глава МЗС Росії Сергій Лавров додав, що Штати відрядять до Москви свого спеціального представника для проведення переговорів щодо України.

Також Тіллерсон додав, що під час переговорів США дали Росії чітко зрозуміти – питання втручання у президентські вибори у США, в якому підозрюють Кремль, є надсерйозним.

Як відомо, 6 серпня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров провів зустріч з Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, під час якої Лавров розповів про русофобів серед членів американського Конгресу.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...