Хіти тижня. Савченко назвала "створення Малоросії" криком про допомогу

Заява ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про "створення Малоросії" є криком про допомогу жителів цих територій.

Про це заявила позафракційний народний депутат Надія Савченко в ефірі програми "Суб'єктивні підсумки дня" на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

"Ось ця заява з так званої "ДНР" - це був відчайдушний крик про допомогу, якими словами він би не був названий. Ми прекрасно розуміємо, що людей, які залишилися там, так само не влаштовує гніт Росії, незважаючи на те, що вони все одно стоять зі зброєю у руках за інтереси Росії проти України, незважаючи на те, що там є люди, які вбивають нас, і ми вбиваємо їх", - зазначила вона.

На думку нардепа, російська влада сама не була готова до "створення Малоросії".

За її словами, конфлікт на Донбасі - це не громадянська війна, а "насаджена війна Україні РФ і владою Кремля". Водночас Савченко допустила, що "це гібридна війна".

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...