Хіти тижня. Сепаратистка Штепа рано зраділа "світлу наприкінці тунелю"

Питання про продовження слухання справи або направлення її на розгляд від самого початку вирішуватиметься на наступному засіданні.

Неля ШтепаЗасідання Ленінського районного суду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, призначене на 6 листопада, не відбулося. Про це повідомили "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Харківської області в понеділок, передають Патріоти України.

"Головуюча суддя у справі Штепи пішла в декретну відпустку", – заявили там.

Співрозмовник агентства також повідомив, що питання про продовження слухання справи або направлення її на розгляд з самого початку буде вирішуватися на наступному засіданні, 15 листопада.

Нелю Штепу затримали 11 липня 2014 року. На суді вона заявила, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під погрозами терористів, у полоні терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата".


20 вересня 2017 року Ленінський районний суд Харкова відпустив із СІЗО обвинувачену в сепаратизмі екс-мера Слов'янська та відправив її під домашній арешт з носінням електронного браслета.

Наприкінці вересня мало відбутися засідання суду, де планувалося опитати свідків у справі колишньої градоначальниці Слов'янська. Однак його перенесли, оскільки Штепу госпіталізували з підозрою на гіпертонічний криз.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...