Хіти тижня. "Ще з Гітлером запропонуйте дружити!": Головний український "радикал" в ПАРЄ вчив "друзів Путіна" "родину любить" (відео)

Глава української "Радикальної партії" Олег Ляшко під час виступу на сесії ПАРЄ піддав різкій і резонною критиці тих представників європейських держав, які ратують за повернення Російської Федерації до складу Асамблеї.

"Радикал" закликав європейських політиків не зраджувати базові принципи Асамблеї заради грошей, які пропонує російська сторона за своє повернення, передають Патріоти України.

"У мене питання до тих, хто ратує за співпрацю, дружбу з Росією і повернення її сюди. А хто поверне батькам їх 29-річного сина Сергія Сергієнка з Полтавщини, який загинув вчора в результаті мінометного обстрілу на Донбасі? Хто поверне дітям їх батьків, адже з моменту початку російської агресії на сході України загинуло 10 тисяч українців", -підкреслив Ляшко.

Персонально дісталося представникові Словаччини, який підтримував повернення Росії в ПАРЄ. "Представник Словаччини, яка постраждала від гітлерівської агресії, сьогодні розповідає, що треба дружити з Путіним. Нехай би ще з Гітлером запропонував дружити!" - обурився український політик.

Також Ляшко запропонував обговорювати не повернення РФ в ПАРЄ, а протидію російській агресії. "Сьогодні українці платять кров'ю, територією, щоб захистити цінності, на яких створювалася наша організація. А саме: права людини, верховенство права, повагу до кордонів. Упевнений, більшість з присутніх поважає українців і цінує нашу боротьбу. Але якщо хтось із вас зневажає кордони України, де гарантія, що завтра не будуть поважати кордони вашої держави?" - додав він.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...