Хіти тижня. Щось готується? - Росія перекинула потужне угруповання на Донбас

На окуповані території Донбасу прибувають потяги з боєприпасами і бронетехнікою з Росії.

Як зазначив на своїй сторінці в Facebook нардеп від "Народного фронту", лідер проекту "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, деякі поїзди прямують в зворотному напрямку - з Донбасу до Росії, передають Патріоти України.

"Через станцію "Гуково" за добу проходить до 30 вантажних потягів, більшість (до 20) - з Росії на Донбас (решта - в зворотному напрямку). В їхньому складі фіксуються вагони з боєприпасами та іншими предметами МТС, а також платформи з бронетехнікою (причому, в обох напрямках)", - сказано в повідомленні.

Він вказав, що між Шимшинівкою і Бугаївкою спостерігалося скупчення техніки окупантів. "До 20 одиниць бронетехніки - в основному БМП-1\ 2, 4 одиниці МТ-ЛБ і 5 танків типу Т-64, а також батарея (4 СОУ) ЗРК "Оса". За попередніми даними, зі складу угруповання окупаційних військ, зосередженого в районі Дебальцево", - зазначив Тимчук.

За його словами, не варто виключати чергового загострення в районі Світлодарської дуги.

Опублікував: Олег Устименко

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...