Хіти тижня. Щось готується?: Під Маріуполь прибула колона військової техніки з чеченцями

Також спостерігачі зазначили, що бойовики "ДНР" на блокпостах знову заважали їх переміщенню.

ОБСЄ на Донбасі. Фото: inform-ua.info.

Під Маріуполем спостерігачі ОБСЄ побачили техніку бойовиків з написом "Чеченський". Про це зазначено в звіті ОБСЄ, передають Патріоти України.

25 червня, перебуваючи на блокпосту "ДНР", розташованому на автодорозі Е58 на північ від підконтрольного терористам Новоазовська, спостерігачі бачили колону військової техніки з 4 вантажівок, 2 мікроавтобусів, 1 автобуса і 10 цивільних транспортних засобів. У салоні кожного авто були особи в формі військового типу. Автоколона прямувала на схід в напрямку селища Бойківське. На обличчях більшості пасажирів були балаклави.

"На передній частині однієї з вантажівок була розміщена табличка з написом "Чеченський" російською мовою. На інших автомобілях були написи "ТБГ" кирилицею", - зазначено в звіті ОБСЄ.

Також спостерігачі зазначили, що бойовики "ДНР" на блокпостах знову заважали їх переміщенню. 24 червня члени "ДНР" відмовилися надавати письмові гарантії безпеки для виконання запланованих робіт з технічного обслуговування камери СММ в Широкиному. В результаті патруль СММ не зміг виїхати на місце, де встановлена камера.

У прес-службі сектора "Маріуполь" не підтвердили і не спростували цю інформацію. До того ж 25 червня озброєні бойовики "ДНР" зупинили патруль СММ на блокпосту біля селища Верхнєшироківське. Спостерігачів пропустили далі тільки після огляду автомобілів Місії. СММ поінформувала про це СЦКК.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...