Хіти тижня. "Шоу роблять не дебіли. Шоу роблять для дебілів": Відомий пропагандист і "рот" Кремля вразив мережі розповіддю про рівень життя американців (відео)

Володимир Соловйов знову відзначився своїми "перлами" на росТБ.

Користувачів соціальних мереж вразила розповідь російського пропагандиста Володимира Соловйова про рівень життя американців.

Відео фрагмента пропагандистської передачі з Соловйовим було опубліковано в Twitter видання Грани.ру, повідомляють Патріоти України.

Під час шоу ведучий експерт Атлантичної ради Аріель Коєн заявив, що "в Америці доход на душу населення 53 тисячі доларів в рік, а в Росії - 12 тисяч". Соловйов парирує: "А які душові витрати ?!"

"На повному серйозі Соловйов вселяє контингенту, що росіяни набагато багатше американців. І мало не всі в США бездомні, а в Росії такого явища немає", - йдеться в повідомленні.

"Шоу роблять не дебіли. Шоу роблять для дебілів", "Сподіваюся, Соловйов потрапить в розширений список до 2 лютого, щоб Америка не заважала сильніше Батьківщину любити", "Брешуть ще більше, ніж статистика", - написали люди в коментарях під цим відео .


На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...