Хіти тижня. "Шпигунські справи": Лукашенко накинувся зі звинуваченнями на Україну

Бацька додав, що на зустрічі з Порошенком було досягнуто домовленості не надавати справі розголосу, але українська сторона її порушила.

Фото: GlobalSib.Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на початку листопада в ОАЕ обговорював з президентом України Петром Порошенко «шпигунську справу», пов'язану з українцями, повідомляють Патріоти України з посиланням на Белта.

«Він [Порошенко] мені поставив це питання. І я йому відповів фактами. Я йому зізнався, що з першого до останнього дня операції з нейтралізації шпигунської мережі був в курсі. Така практика - голова КДБ мені доповів відразу», - сказав Лукашенко.
Він додав, що на зустрічі з Порошенком було досягнуто домовленості не надавати справі розголосу, але українська сторона її порушила.
«Вони зчинили ґвалт, все було виплеснуто в засоби масової інформації. Що мені залишалося робити? Я скасував своє рішення і сказав викласти деякі факти в ЗМІ, щоб люди розуміли, що ми не нагнітаємо обстановку в стосунках з Україною. І ми показали. Цей чоловік зізнався, де працював, як працював. Купа матеріалів додатково є. Не знаю, навіщо потрібен був цей скандал. Але вони порушили нашу домовленість», - заявив Лукашенко.
Також він заявив, що ніякого московського сліду в цій справі шукати не варто.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...