Хіти тижня. Скандал з "рюкзаками Авакова": Несподіване рішення суду

Суд зняв арешт з майна сина міністра МВС за формальною причиною. Оскарженню постанова не підлягає

Александр Аваков. Фото:Главком

19 грудня апеляційний суд Києва частково задовольнив скаргу сторони захисту сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра і зняв арешт з його майна. Про це інформує РБК-Україна, передають Патріоти України.

"Апеляційну скаргу представника власника майна - адвоката Тарасова задовольнити частково. Постанову слідчого судді Солом'янського районного суду Києва від ... листопада 2017 року, якою задоволено клопотання детектива НАБУ, накладено арешт на майно, що перебуває у власності Авакова, 1988 року народження, ... скасувати", - постановив суддя.

Суд зняв арешт з майна сина Авакова: трьох машиномісць у підземному паркінгу за адресою м.Київ, вул. Протасів Яр, 8, а також з квартири за адресою м.Київ вул. Протасів Яр, 8 і квартири в Харкові по вул. Мироносицька, 22.

При цьому було призначено нове судове засідання у справі Олександра Авакова.

"Ухвалити нову постанову, якою призначити судовий розгляд в суді першої інстанції. Постанова Апеляційного суду оскарженню не підлягає. Повне зачитування рішення суду відбудеться 26 грудня о 16:16", - оголосив суддя в залі судового засідання.

Як розповів джерелу прокурор Олександр Снєгирьов, санкцією статті передбачена конфіскація. При цьому він не зміг відповісти, коли відбудеться розгляд справи по суті.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...