Хіти тижня. Скільки платять за вбивства українців на Донбасі, - зізнання російського найманця Віктора Агєєва

Затриманий Віктор Агєєв похвалився високими заробітками.

Віктор Агєєв. Фото: ВКонтакте.

Російський військовий-контрактник Віктор Агеєв, який потрапив у полон до українських воїнів на Луганщині, переконує, що платили йому непогано та перед поїздкою до України він взагалі не задумувався про каліцтва, яких тут може зазнати. Про це він розповів у коментарі ТСН, передають Патріоти України.

"Скільки платили та наскільки регулярно? 15 тисяч рублів (приблизно 6,5 тисяч гривень – Ред.) була місячна зарплата. Кожен місяць 15 числа її виплачували. Не затримували. Іноді, може, бувало, до мого приїзду", – підкреслює росіянин.

Крім того, він повідомив, що у контракті, підписаному в Росії, за ним зберігається зарплата в 23 тисячі рублів, відтак загальна сума його щомісячних статків складає 38 тисяч рублів (близько 16 тисяч гривень – Ред.).

"Ціни тут є нижчими, ніж в Росії, звичайно. Відчутно. Зарплати – також нижчі. Але зарплати контрактника вистачало, щоб пожити добре. У цивільних робіт є дуже низькі зарплати, а саме контрактники отримують непогані гроші", – зазначив терорист.

Також він стверджує, що йому перед поїздкою до України про жодні ризики не говорили.

"А щодо того, що без ноги або без руки можу повернутися додому, то я про це якось не думав. Як кажуть, поки не станеться, то не замислюєшся над цим", – додав Агеєв.

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ "ЛНР", а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон.

Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився терорист "ЛНР" Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...