Хіти тижня. "Слава Україні!": Український нардеп "схихила" російських депутатів в ПАРЄ до нетипової заяви

Главі комітету Ради Федерації Держдуми РФ з міжнародних справ Костянтину Косачову довелося шукати виправдання за спілкування з українським парламентарем на сніданку в Страсбурзі.

Костянтин Косачов

Народний депутат Марія Іонова, що входить до складу української делегації в січневій сесії ПАРЄ, підійшла до снідаючих російських парламентаріїв і голосно сказала «Слава Україні!», На що отримала відповідь «Слава!». Після чого Іонова додала: «Молодець - вивчив», - написала нардеп на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Косачов, в свою чергу, став виправдовуватися, що він і заступник голови Держдуми Петро Толстой нібито не впізнали в жінці парламентарія і взяли її за обслуговуючий персонал, тому не надали її словами ніякого значення, а Толстой навіть пожартував у відповідь: «Героям сала».

«Какая-то дама, которую мы с Толстым приняли за обслуживающий персонал, потому что не очень здорово выглядела (уж извините), проходя мимо нашего стола, под нос изрекла «Слава Украине» и, не дожидаясь ответа, двинулась дальше. Видимо, гордая собой и считающая миссию исполненной», - написав російський сенатор в Facebook.


Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...