Хіти тижня. "Слава Україні!": З'явилося відео, у якому західні політики вимовляють гасло, що так не сподобалося ФІФА

Як відомо, ці ж слова президент України Петро Порошенко використовував під час виступу в американському Конгресі.

Фото:скрін відео

У мережі з'явився ролик, де "Слава Україні!" звучить з вуст найвідоміших політиків світу - прем'єр-міністрів і президентів різних країн. Таким чином український інформаційний експерт Максим Саваневський відреагував на скандальне рішення FIFA щодо хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича. Відео з'явилося у Facebook, передають Патріоти України.

"Ну ви в курсі, що робити з цим відео далі", - підписав відеокліп його автор. У добірці є виступи прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, колишнього держсекретаря США Джона Керрі, президента Литви Далі Грібаускайте, політиків з Німеччини та Естонії.

Також автор відео нагадав, що ці ж слова президент України Петро Порошенко використовував під час виступу в американському Конгресі.

Як відомо, 7 липня 2018 року збірна Хорватії виграла у РФ в серії післяматчевих пенальті на ЧС-2018 з футболу, після чого колишні гравці ФК «Динамо» (Київ) Домагой Віда і Огнен Вукоєвич присвятили перемогу Україні, вигукнувши "Слава Україні!". FIFA назвала це "неспортивною" і "політичною" заявою.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...