Хіти тижня. "Слышь, отдай шарик!": Мережу підірвало фото дівчинки та поліцейських на мітингу в Єкатеринбурзі

Поліція спробувала забрати у дівчинки кульку, оскільки на ній написано "Навальний 20!8", що символізує підтримку російського опозиційного кандидата Олексія Навального на виборах президента Росії.

Російська поліція. Фото: Йод.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на фотографії дівчинки з повітряною кулькою в оточенні поліції на мітингу в Єкатеринбурзі. Фотографії опублікували аккаунт IK в Twitter, передають Патріоти України.

"Поліція: дівчинка, віддай кульку, це незаконно", - написав він.

Судячи з усього, поліція спробувала забрати у дівчинки кульку, оскільки на ній написано "Навальний 20!8", що символізує підтримку російського опозиційного кандидата Олексія Навального на виборах президента Росії в березні 2018 року.

Інші користувачі мережі почали коментувати дану ситуацію: "чуєш, віддай", "Могли б просто його лопнути!", "Вони не мають права з нею розмовляти без співробітника у справах неповнолітніх", "куртка спільно з брюками уособлює прапор України! Так, це ж екстремізм чистої води!".

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...