Хіти тижня. "Спалився": Колега відомого українського музиканта розкрила його президентські амбіції

Відомий співак і музикант, лідер рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук є гарною кандидатурою на пост голови України, і він "спалився", коли заявив, що не має наміру балотуватися в президенти.

Святослав Вакарчук

Таку заяву зробила популярна українська співачка і переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко, передають Патріоти України з посиланням на "Гордон".

"У нього (Вакарчука - ред.) цей шлях попереду, якщо він дійсно піде в політику і дійсно буде претендувати на президентство. Тому що теорія, університети та навчання - це крутий базис, однозначно з цього потрібно починати", - заявила Лижичко.

"Державна освіта повинна базуватися на знаннях, і не на радянській, а на сучасній світовій школі. Якщо він цей базис закладає, йому однозначно респект", - наголосила вона.

Лижичко також згадала слова Вакарчука про те, що він не збирається йти у президенти. На думку співачки, тим самим музикант "спалився".

"Слава - хороша кандидатура. З огляду на те, що ми всі знаємо його як справжнього українця, - справжніше не буває. Чи вистачить Славі характеру змінити те, що ми зараз маємо? З огляду на його надмірну інтелігентність і делікатність... Він хороший тоді, коли вже все сталося, група зачистки вже все зробила, все покарані сидять в тюрмах, і виходить Слава на білому коні і каже: "А тепер йдемо вже точно в Європу", - розповіла співачка.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...