Хіти тижня. Спілкування з "царем": Під час "Прямої лінії" росіяни поставили Путіну незручні запитання

Під час спілкування господар Кремля навіть цитував Ейнштейна.

Путін під час прямої лінії. Фото:znaj.ua

Президенту Росії Володимиру Путіну під час "прямої лінії" почали ставити незручні запитання. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Так, під час прямого ефіру на екрани вивели: "Коли Росія почне виділяти гроші для самої Росії?" Крім того, від глядача надійшло таке запитання: "Чому в цій країні є гроші на танки, бомби, літаки, кулемети і немає грошей на людину?"

Одним з нагальних питань для росіян стало подорожчання бензину З цього приводу Путіну навіть показали відповідний інтернет-мем.

У повній версії він виглядає так:

Відповідаючи на питання про Третю світову війну, Путін відкрито звинуватив США в "спробі поламати паритет", що існує в світі між провідними військовими державами. Він заявив, що важливим фактором стримування після Другої світової війни є "страх взаємного знищення" і зазначив, що світу потрібні нові моделі глобальної безпеки.

А потім неочікувано процитував слова Ейнштейна: "Я не знаю, якою зброєю вестиметься третя світова війна, але четверта - палицями і камінням".

Коли мова зайшла про Чемпіонат Світу з футболу, Путін пішов за традиційним сценарієм - звинувачувати українців. "Я сподіваюся, що до провокацій справа не дійде. Якщо це станеться, це може мати наслідки для української державності в цілому. Я сподіваюся, що нічого такого не станеться. Та й не можна залякати людей, які живуть в Донбасі, в "ЛНР", "ДНР". Ми надаємо обом невизнаним республікам допомогу і далі будемо це робити" - заявив він.

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...