Хіти тижня. Спливли шокуючі дані про зв'язки Манафорта з оточенням Путіна

Екс-голова передвиборного штабу президента США Дональда Трампа, колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт їздив у Москву для нарад із оточенням Володимира Путіна не менше 18 разів.

Пол МанафортПро це повідомляє американське видання The Hill із посиланням на вашингтонське бюро McClatchy, передають Патріоти України. Зазначається, що записи про поїздки були надані українською стороною.

"...Зв'язок Манафорта з російським урядом є "набагато більшим, ніж вважалося раніше", - йдеться в публікації. Також стало відомо про 19 перельотів Манафорта в Київ після того, як у 2014 році екс-президент Віктор Янукович залишив свій пост.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...