Хіти тижня. Стало відомо, яку роль відіграв Добкін у втечі Януковича з України

Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Перед втечею до Криму екс-президент Віктор Янукович у Харкові зустрівся з Михайлом Добкіним, який на той момент займав посаду глави Харківської ОДА. Про це під час допиту 25 січня в Оболонському районному суді Києва сказав співробітник Управління державної охорони Олесь Шаран, повідомляють Патріоти України.

Екс-охоронець розповів наступні подробиці втечі екс-президента: "О 21 годині (21 лютого 2014 року) було дано команду готувати гелікоптери летіти до Харкова. Біля будинку стояв вантажний автомобіль, було вивантаження певних речей, пакунки, картини. Раніше такого збирання речей не було".

За словами Шарана, Януковича супроводжували 4 охоронці. "В Харкові ми приїхали до резиденції облради. Нас зустрічав Добкін, дав транспорт для пересування", - розповів співробітник УДО.

Як відомо, 25 січня Оболонський районний суд Києва продовжує розглядати справу екс-президента Віктора Януковича за звинуваченням у державній зраді.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...