Хіти тижня. "Стара комуняцька хвойда, яка відзначилася публічною підтримкою Януковича у 2004... зараз підтримує зрадницю", - історик про Кравчука

Перший президент України вважає лідерку "Батьківщини" найдосвідченішим представником виконавчої влади, що має найкращі президентські перспективи.

Леонід Кравчук вирішив підтримати Юлію Тимошенко. Фото:скрін відео

"Хороша реклама для Порошенка." Про це пише у своєму Facebook Олександр Палій, коментуючи заяву першого президента України Леоніда Кравчука, яку той сьогодні зробив на прес-конференції у Львові, передають Патріоти України.

"Стара комуняцька хвойда, - продовжує Палій, - яка відзначилася публічною підтримкою Януковича у 2004, участю в двох медведчуківських проектах СДПУ(0) у 1998 і 2002, а також у медведчуківському "Не так" у 2006, яка віддала за понюшку дулі українську ядерну зброю й Чорноморський флот та пустила по світах мільйони українців з кравчучками, зараз підтримує зрадницю." - написав він.

До Вашої уваги основні тези заяви Леоніда Кравчука:

"Я думаю, якби жінка була Презентом в той важкий час, Україна не мала б сьогодні війни. Я в цьому переконаний. І думаю, коли стане президентом жінка, для неї мир і спокій для України стануть визначальним", – заявив Леонід Кравчук.

Відповідаючи на питання щодо підтримки кандидатів у президенти, Леонід Кравчук відверто зізнався, що симпатизує Юлії Тимошенко. Він вважає її найдосвідченішим представником виконавчої влади, що має найкращі президентські перспективи.

"Я вірю, що найбільше шансів сьогодні у Юлії Володимирівни, ви читаєте рейтинги, підтримку", – сказав політик.

Леонід Кравчук вкотре наголосив, що підтримує запропонований лідером "Батьківщини" Новий курс і Нову Конституцію. Йому імпонує головна ідея Юлії Тимошенко, що червоною ниткою проходить крізь усі її концепти: опора на народ.

"Вона запропонувала, аби громадські структури, громадські інститути, контролювали і стояли на перешкоді тих, хто захоче відійти від курсу. Навіть саму Юлію Тимошенко. Контролювати і не допустити. Мене тішить, що це можна зробити," – наголосив Леонід Кравчук.

А от із Петром Порошенком знайти спільну мову першому президенту не вдалося. Чинний гарант жодного разу за чотири роки не запросив свого попередника на розмову тет-а-тет, зізнався екс-глава держави.

"Спочатку я критично на це реагував. А тепер тішуся, бо я абсолютно не причетний до того, що зараз коїться в державі", – заявив Кравчук.

Перший президент додав, що вірить у розум, силу та відповідальність українського народу, який усвідомлює, що без зміни влади держава не зможе рухатися вперед.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...