Хіти тижня. "Султан" відчув силу і зробив різкий розворот: Президент Туреччини болісно "встромив ятагана" у спину друзяки-Путіна та "русотуристо"

Росіянам треба усвідомити, що у Анкари не може бути вічних друзів, тим більше таких ненадійних, одіозних та відсталих, як Російська Федерація. Наразі для Турецької республіки настав вдалий момент та привід для маневру у бік Європи та Заходу загалом.

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією журналіста міжнародника Ростислава Димчука про новий хід турецької дипломатії.

Ой, обкладають Расєюшку з усіх боків... ой, обкладають

Президент Туреччини Реджеп Ердоган встромив ще одного ножа в спину Путіну. Туреччина скасувала безвізовий режим з Росією.

Усі цивілізовані країни світу на власних прикладах демонструють, як треба діяти щодо Росії.Тільки нашому Петру Олексійовичу це ніяк недоходить до тями.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розпорядився скасувати безвізовий режим з Росією, який діяв з 2005 року. Таке рішення турецький лідер пояснив солідарністю з Євросоюзом і США по "справі Скрипаля" і через хімічну атаку в сирійській Думі.

- Я переговорив з президентами США, Франції, і прем'єр-міністром Великобританії. Ми єдині в намірі дати відсіч російській загрозі, яка підриває основи світопорядку і загрожує стабільності в регіоні, – заявив Ердоган. Він додав, що Путін йому не друг і "ніколи ним не був".

Крім того, президент Туреччини хоче захистити країну від "туристів з Росії, що руйнують її зсередини". Як повідомляють місцеві ЗМІ, минулого тижня відбулося засідання Радбезу Туреччини, на якому міністр у справах туризму доповів про "жахливі наслідках безвіза з Росією". "Росіяни випивають щодня більше алкоголю, ніж турецькі громадяни за десятиліття. Рушники, фени, халати, бра, та все що погано лежить – масово крадуть і відвозять в Росію. В результаті доходи перестали перекривати витрати на відновлення готельної інфраструктури", – зазначив міністр.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...