Хіти тижня. Свято наближається! На дні народження Коломойського назвали ім’я "майбутнього прем’єра"

Привітати без п'яти хвилин, як багато гадають, "некоронованого короля країни" понаїхало чимало впливових політиків та бізнесменів України.

День народження Ігоря Коломойського 13 лютого відзначився великою кількістю непересічних гостей. святкування розтягнулося на два дні. Про це з посиланням на власні джерела повідомила журналістка Соня Кошкіна, зазначають Патріоти України.



«У перший до іменинника прибуло чимало гостей. Загальною кількістю близько 130. І навіть Сергій Льовочкін … Очно вони востаннє давненько так спілкувалися - ще до всього, мало не в 2013-му. І ось приїзд Тетяни Бахтєєвої мене ще здивував», - написала вона у своєму Телеграмі.



Кошкіна стверджує, що другий день гуляли в Тель-Авіві, в узбецькому ресторані.

Ігор Коломойський з Ігорем Палицею

«Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра ... Ігоря Палиці. Але сам Ігор Валерійович говорить, що це не так. Ок. Ну, хто я, щоб не вірити імениннику?» - відзначила вона.



Крім того, на питання у Facebook чи виступав на святі кандидат у президенти Володимир Зеленський, жінка не без задоволення пококетувала : «З трьох разів здогадайтеся».

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...