Хіти тижня. Сирійці завдали ракетні удари по території Туреччини

​Акція, треба розуміти, вчинена у відповідь на проведення армією Ердогана наступу проти сирійських курдів

В результаті ракетного удару по території Туреччини з боку Сирії одна людина отримала поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Anadolu. Під обстріл потрапила турецька провінція Кіліс.

За попередніми даними, в ході атаки з сирійської території у два квартали адміністративного центру провінції потрапили чотири ракети. Зруйновано кілька будівель. Поліцейські оточили район, прибулі на місце пожежні та загасили займання.

Нагадаємо, що раніше Туреччина почала військову операцію на території Сирії проти курдських сил, яка отримала назву "Оливкова гілка".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...