Хіти тижня. ''Таємний агент Сіону'': У мережі розповіли, як Гіркін допоміг Україні з Томосом

За словами Дениса Казанського, "ідіоти, фашисти, українофоби" не розуміють, що самі власними руками допомогли Україні максимально відокремитися і дистанціюватися від Росії.

Гіркін сам став чудовою антирекламою для РПЦ. Фото: ТАСС.

Ідеологи "російської весни" і терористи "Л/ДНР" також "причетні" до рішення Константинопольського патріархату про схвалення надання автокефалії Українській православній церкві. Про це в Twitter написав журналіст Денис Казанський, зазначивши, що агресія РФ на Донбасі допомогла українцям дистанціюватися від Москви, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на реакцію екс-ватажків терористів Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і Олександра Ходаковського щодо позиції Вселенського патріархату, які назвали її "спробою розколу основ православ'я".

"Гіркіну теж можна сказати дякую, він теж зробив багато для того, щоб автокефалія відбулася. Може бути, він взагалі таємний агент Сіону і свідомо в 2014 році розпалював війну, щоб влаштувати "розкол" православ'я? На місці російських патріотів я б подумав над цим... Ходаковський теж чимало зробив для того, щоб це стало можливим. Спасибі і йому теж", — написав журналіст.

За словами Казанського, "ідіоти, фашисти, українофоби" не розуміють, що самі власними руками допомогли Україні максимально відокремитися і дистанціюватися від Росії.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...