Хіти тижня. "Так бывает со всеми диктаторами": Путіна тицьнули носом у дружбу із поваленим президентом Зімбабве

Росія і Зімбабве домовилися разом боротися з санкціями Заходу, але Роберт Мугабе навряд чи вже зможе чимось допомогти Володимиру Путіну.

Путін і Мугабе. Фото: РБК.

Повалення влади в Зімбабве викликало появу безлічі мемів і саркастичних висловлювань, в яких проводяться паралелі з "царюванням" голови Росії Володимира Путіна. Так, користувачі в соціальних мережах активно обговорюють цю тему, постійно порівнюючи її з ситуацією в РФ, передають Патріоти України.

"До столиці Зімбабве Хараре увійшла армія. Військові дали 24 години президенту Мугабе на збір валіз. Ось так от буває, Володимире!", - пишуть вони.

"Так буває з усіма диктаторами, з якими вітається Путін", - жартують коментатори. Згадали в цьому контексті і про анексію Криму. Причому, Зімбабве була однією з країн, що не проголосували напередодні за радикальну резолюцію України.

"2014 року - Міністр з Зімбабве приїхав до Криму ділитися досвідом життя в умовах санкцій. 2017 - У Зімбабве почався військовий переворот", - пишуть у соцмережах. Раніше Росія і Зімбабве домовилися разом боротися з санкціями Заходу.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...