Хіти тижня. Такі й Москві не треба: З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО

Минулого місяця так званий Ленінський районний суд Криму засудив Меньшикову до штрафу і вдруге наказав видворити з території, контрольованої Росією.

Скріншот

З окупованого Криму вигнали відому любительку "русского мира" Марину Меншикову, яка побила молотком учасника АТО, передають Патріоти України.

Жителька Керчі Марина Меньшикова "уславилася" навесні 2014 року під час штурму Дніпропетровської ОДА. А у жовтні 2016 року в Дніпровському театрі опери та балету вона побила молотком ветерана АТО — бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" МВС України Костянтина Кравченка.

У тому ж році Меншикову оголосили в розшук. Щоб заховатися, вона поїхала до родичів у Крим, але звідти її видворили за "порушення міграційного законодавства". Цього літа українська поліція знайшла її в Дніпрі і вручила підозру в нанесенні тілесних ушкоджень. Меньшикова знову поїхала в Крим.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...