Хіти тижня. "Такого стрімкого падіння рейтингу Путіна історія ще не знала": У Росії розповіли, коли прийде кінець ВВП

2019 й рік - вирішальний не стільки для України, яку чекають одразу двоє виборів, скільки для російського президента Путіна.

Михайло Касьянов. Фото: Новая газета.

Справжньою катастрофою для президента Росії Володимира Путіна стане падіння рейтингу до 10%. У цьому впевнений колишній прем'єр Росії Михайло Касьянов в інтерв'ю ЗМІ, передають Патріоти України із посиланням на PRпортал.

За його словами, найбільше Путін боїться, якщо раптом його плани не здійсняться, і тоді рейтинг впаде вже не до 40%, як зараз, а до 10%. Це буде справжньою катастрофою, тому що в такому випадку російського президента легко можуть усунути вже не у демократичний спосіб.

Касьянов вважає, що 2019 й рік - вирішальний не стільки для України, яку чекають одразу двоє виборів, скільки для російського президента Путіна. Справа в тому, пояснює політик, що такого стрімкого падіння рейтингу Путіна історія ще не знає. На одній пропаганді і на боротьбі з усім світом свій імідж не втримаєш, це російський президент чітко розуміє.

При цьому, на думку експерта, на 2019-й рік в Кремлі вже заплановано кілька сценаріїв розгортання подій. Звичайно ж, влада буде відштовхуватися від підсумків виборів в Україні. Адже від цього безпосередньо залежатиме, чи вдасться прибрати санкції і тим самим поліпшити економічне становище всередині Росії.

У той же час, у разі, якщо новий президент України, який визнає, що попередня влада була не права і Україна готова примиритися, стане справжньою перемогою Путіна і тоді рейтинг піде вгору.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...