Хіти тижня. Тактика спецзагонів НКВС: На Донбасі зафіксували бойовика в українській військовій формі (фото)

Найманці можуть використовувати українську форму для провокацій перед спостерігачами ОБСЄ. Також, таким чином бойовики можуть тероризувати місцеве населення і звинувачувати українських солдатів.

Фото:Fаcebook

Український військовослужбовець зобразив бойовика незаконних збройних формувань в українській військовій формі. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

За його словами, російського найманця в українському "пікселі", який облаштовував бліндажі, сфотографував український розвідник.

"Тривожний дзвінок. Українська форма на бойовиках. Російський найманець в українському "пікселі" облаштовує бліндаж, і не знає, що він під прицілом українського розвідника. Та добре, що українець натиснув не на гачок, а на кнопку «REC». Отже, ми маємо це фото. Звісно, хтось скаже, що бойовик пішов собі до «воєнторгу» та купив українську форму. За тисячу сто гривень. Чому б і ні? Тільки «воєнторг» - на нашому боці. Новий «піксель» почав зміняти армійський «дубок» у чотирнадцятому році і на той бік міг потрапити лише контрабандою. У військового, який зняв бойовика, дві версії побаченого:

"Можливо, найманці готуються до провокацій проти ОБСЄ, а, можливо, й застосовувати терор до місцевого населення, щоби звинуватити в ньому українських солдатів. Тактика, яку використовували спецзагони НКВС для дискредитації УПА".

Як відомо, на війні шоу з переодяганням сумно закінчуються. Все можливо. Беручи до уваги той факт, що дивовижне травесті-шоу відбувається там, де підірвалася автівка зі спостерігачами ОБСЄ, і де заблукав російський "потєряшка" Віктор Агеєв" - написав журналіст.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...