Хіти тижня. "Ташкент" розповів подробиці про створення "Малоросії"

Терористи "ДНР" повідомили подробиці своєї ініціативи зі створення "Держави Малоросія" на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

Олександр Тимофєєв

Так званий "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв зачитав "конституційний акт" про утворення нової псевдодержави, передають Патріоти України з посиланням на "РІА Новости".

Тимофєєв повідомив, що "Малоросія" на територіях ОРДЛО, стане "федеративною державою з широкою автономією". У веденні центру залишаться питання федерального бюджету, армії і спецслужб.

За його словами, вона стане "правонаступницею України". "Ми згодні з тим, що нова держава буде називатися Малоросією, оскільки сама назва Україна себе дискредитувала. Столицею Малоросії стає місто Донецьк", - процитував Тимофєєв документ.

"Ми пропонуємо обрати від всіх регіонів на персональній основі представників у "конституційні збори", на яких заснувати "країну Малоросію" й ухвалити нову конституцію", - заявив він.

Тимофєєв додав, що "конституцію Малоросії" візьмуть на всенародному референдумі після обговорення. Перед цим буде проведена "широка громадська дискусія як на регіональному, так і на федеральному рівнях".

Як повідомлялося раніше, Захарченко оголосив про припинення існування України і створення на її території "Малоросії".

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...