Хіти тижня. "Теперь эта овца станет депутатом, бл...!": Прихильник "русского мира" влаштував істерику через "київський слід" у "ДНР"

Костянтин Долгов впевнений, що таке призначення - колосальний удар по репутації ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

Марія Пирогова. Фото: соцмережі.

Політолог і прихильник "ДНР" Костянтин Долгов влаштував скандал через обрання депутатом до "Народної ради ДНР" Марії Пирогової, яка до 2014 року жила в Києві. "Український слід" не на жарт розлютив любителя "руського мира", чим він поділився в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Дівчина виявилася донькою однієї з "провідних" співробітниць так званого Міністерства інформації "ДНР". "Не знаю, чи знайомий із цією ситуацією новий глава "ДНР" Пушилін Денис Володимирович, але знаю точно, що це колосальний удар по його особистій репутації", – написав Долгов.

На його думку, допомогла дочці стати депутатом саме мати, яка, до того ж, вже не раз притягувалася до кримінальної відповідальності. Раніше дівчина працювала в тому ж "Міністерстві", що і старша Пирогова.

"Переконана борчиня за Новоросію, Маша до листопада 2014 року чомусь спокійно жила в Києві, звідки їй було "сумно їхати" (пряма цитата)", – продовжив Долгов. За його словами, в 2017 році Марія хотіла провести в Донецьку "секс-олімпіаду" і навіть запросила на цей захід тодішніх керівників "ДНР". "Тепер ця вівця – депутат. Депутат, бл * ть! Законодавець!" - обурився пропагандист.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...