Хіти тижня. Теж "город русской славы"?: "Американцы топчут Львов!" - соратниця Януковича влаштувала істерику на російському телебаченні (відео)

Пікантності вистави російського "лохотрону" придає той факт, що сама "жертва проамериканської Хунти" направила власних діток навчатися до США, де любляча матуся їх часто відвідує...

Олена Бондаренко

Одіозна екс-регіоналка Олена Бондаренко влаштувала скандал на кремлівському телебаченні, відстоюючи інтереси Росії. Вона обурилася через те, що Україна хоче співпрацювати у військовому плані із Заходом і відгороджується від країни-агресора. Бурхливими обуреннями вона вибухнула в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Україну хочуть взяти голими руками, нічого не надавши натомість! Але я хотіла б запитати у цих патріотів-лібералів, які говорять про якусь незалежність, свободу: а чому коли ти вважаєш свою країну незалежною, вільною ти не допускаєш думку тільки про проліт російських літаків? А якщо там з'являться американські?" — нервово запитала вона.

Бондаренко також заявила, що під виглядом боротьби за незалежність українцям нібито пропонують зробити "раболіпний вибір пана".

"Тобто ми не хочемо, щоб над нами літали російські літаки, але у нас американці топчуть ногами зараз Львів, Київ, Донбас! Нормально! Скрізь присутні військові інструктори!" — скипіла екс-соратниця Януковича.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...