Хіти тижня. Ті, хто не дивиться телевізор: Bloomberg дізналося про "головний біль" Кремля перед виборами Путіна

Кремлівські політтехнологи працюють над тим, щоб забезпечити на майбутніх виборах високу явку та перемогу Володимира Путіна.

Ліза Пєскова буде рекламувати Путіна серед молоді? Фото: HELLO! Russia.

Перед виборами президента Росії, які відбудуться в березні 2018 року, Кремль стурбований, що нинішній глава РФ Володимир Путін не знайде достатньої підтримки серед молодого покоління росіян. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

Кремлівські політтехнологи працюють над тим, щоб забезпечити на майбутніх виборах високу явку та перемогу Путіна. Однак вони зіткнулися з труднощами донести послання для молоді, яка вперше буде голосувати в 2018 році. Ці люди практично всю інформацію отримують з інтернету, а не з ТБ.

У зв'язку з цим влада намагається залучити до співпраці блогерів, щоб ті допомагали налагоджувати контакт з новими виборцями. У Держдумі РФ вже проходять "наради блогерів". В них брала участь, серед інших, дочка прес-секретаря російського президента Єлизавета Пєскова.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...