Хіти тижня. Тільки за однієї умови: Порошенко зробив важливу заяву щодо референдуму в Криму

Фото: segodnya.ua

Президент України Петро Порошенко запевнив, що готовий поговорити про можливість нового референдуму про статус півострову, але тільки після повернення Криму під суверенітет України. Про це Порошенко заявив, під час відповіді на питання членів ПАРЄ у Стразбурзі, повідомляють Патріоти України.

На запитання представника партії "Європейських консерваторів та реформістів", чи готовий він до проведення нового референдуму у Криму із трьома запитаннями: чи хоче Крим повернутися до складу України, залишитися в Росії чи стати незалежним, Порошенко відповів:

"Я готовий говорити про новий референдум, але спочатку півострів повинен повернутися до складу України".

"Я за все, що відповідає Конституції України. Питання суверенітету – це прерогатива національного референдуму. Ми готові говорити про такий референдум, але спочатку Крим повинен повернутися до складу України", - додав президент.

Він зазначив, що провести чесний референдум "під дулами російських танків" неможливо.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...