Хіти тижня. "Это братский наш народ, давайте вернем его в лоно родины-матери": Завкафедри МДУ запропонував окупувати половину України, віддавши частину Польщі (відео)

На думку так званого вченого, Росія має показати своїм союзникам, що розрив із РФ буде дорого їм коштувати.

Андрій Сидоров. Фото:скрін відео

У своєму протистоянні зі США Росія може відповісти американцям у "своїй периферії", окупувавши частину України. Про це заявив завідувач кафедри міжнародних організацій та світових політичних процесів факультету світової політики МДУ Андрій Сидоров в ефірі пропагандистського шоу Соловйова на телеканалі "Россия 1", зазначають Патріоти України.

"Потрібно поставити на місце своїх союзників. Але насамперед, звичайно, не союзників. Треба вирішити питання: нам Україна для чого?.. Якась держава Україна нам потрібна, чи там усе-таки половина – це Росія, частково – це Польща і Київ із містечками", – заявив він.

Завкафедри зазначив, що Росія не показала своїм союзникам, чого їм коштуватиме розрив із РФ, тому вони "досить легко" ставляться до думки про відхід на Захід.

"Давайте покажемо це в Україні... Я не про українців, я про американців це кажу... Це наш братський народ, давайте повернемо його в лоно батьківщини-матері", – підсумував він.

Обережно, російська пропаганда!

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...