Хіти тижня. "Это фашист!": Російський пропаганд*н Філіпс поглумився над похованням Степана Бандери у Мюнхені (відео)

Він спочатку влаштував істерику, а потім почав топтатися по могилі.

Грем Філіпс у Мюнхені біля могили Степанові Бандері. Фото:скрін відео

Російський пропагандист Грем Філліпс, відомий своїми брехливими репортажами з окупованого Донбасу, поглумився над могилою Степана Бандери в Мюнхені на цвинтарі Вальдфрідхоф. Відеозапис процесу він опублікував в Youtube, передають Патріоти України.

Бандера був убитий в Німеччині 59 років тому - 15 жовтня 1959 року агентом КДБ Богданом Сташинським. У річницю смерті на його могилу принесли свічки та квіти, а також повісили прапори України і УПА.

Філліпс спочатку влаштував істерику біля могили, кидався на людей з криками про фашистів, обзивав чоловіків, але вони мовчки пішли, не ставши вступати з ним в діалог. Потім він почав копати ногами свічки і українські прапори і топтатися по могилі.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...