Хіти тижня. "Это "русский мир", детка. Москва вас сольет сразу же после использования", - Цимбалюк про те, що чекає терористів "Л/ДНР"

Український журналіст Роман Цимбалюк попередив усіх шанувальників "русского мира" про те, що Росія "зіллє" їх відразу ж після використання.

Роман Цимбалюк

Відповідне звернення Роман Цимбалюк написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Таким чином він прокоментував інформацію про те, що терористів з українськими паспортами видворяють із Росії. "На самом деле, почему эти головорезы не нужны России, понятно, это только в историях про славянского мальчика эти ребята могут быть "героями", на практике они грабят и убивают, в том числе и на российской территории. Вывод для коллабарантов, рядовых и элитных (занимающихся политикой) прост: РФ вас сольет сразу же после использования. Это "русский мир", детка. В реальности он сильно отличается от ТВ картинки", - попередив Цимбалюк.


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....