Хіти тижня. "Это война, Россию убивают": Скандальний український нардеп заступився за Москву

На думку нардепа, санкції США і Євросоюзу "вбивають" Росію і в той же час є війною проти України.

Євген Мураєв

Про це заявив позафракційний народний депутат України Євген Мураєв, передають Патріоти України з посиланням на NewsOne.

"Эти санкции убивают Российскую Федерацию, убивают Европу, но больше всего они забрали доходов у наших граждан. Мы потеряли половину ВВП. Россия потеряла 2%, Европа меньше 1%, а мы – половину. Эта секционная война против коло? Против нас?" - сказав він.

На днях Мураєва помітили в московському готелі преміум класу. раніше нардеп спровокував скандал, назвавши події на Майдані взимку 2013-2014 років держперевороту.

Міжнародні санкції щодо Росії почали застосовуватися 2014 року. Це політичні та економічні заходи, спрямовані на припинення агресії Росії проти України. Крім ЄС і США санкції ввели Канада, Японія, Норвегія, Швейцарія, Австралія, Нова Зеландія, загалом - 41 країна, власне Україна, а також Парламентська асамблея Ради Європи і, неформально, Китай. Метою санкцій є припинення фінансування, озброєння і постачання Росією терористів і військових на схід України. Перші обмеження були введені у зв'язку з анексією Росією Криму.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...