Хіти тижня. Трамп потрапив в пастку, розставлену Путіним, - екс-представник Держдепу Псакі

Російська сторона чітко запланувала, які питання будуть обговорюватися на зустрічі президентів, тоді як американська відразу заявила, що ніякого конкретного плану у неї немає.

Дженніфер Псакі. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп потрапив в пастку, розставлену російським президентом Володимиром Путіним. Про це написала екс-представник Держдепартаменту США Дженніфер Псакі в своїй статті для телеканалу CNN, передають Патріоти України.

"Росіяни просто обіграли президента. Це було передбачувано. І він дозволив цьому статися", - переконана Дженніфер Псакі. Вона назвала росіян "кваліфікованими громадськими маніпуляторами".
За її словами, російська сторона чітко запланувала, які питання будуть обговорюватися на зустрічі президентів, тоді як американська відразу заявила, що ніякого конкретного плану у неї немає.
"Російська сторона повідомила, що планує налагодити відносини між країнами, докладніше ознайомитися з політикою США, обговорити загальне занепокоєння в зв'язку з загрозою тероризму. І росіяни отримали перевагу за всіма трьома пунктами", - переконана екс-представник Держдепу.
Дженніфер Псакі вважає, що Трамп не готовий належним чином до зустрічі, тому не зміг чинити тиск на російську сторону. При цьому Путін був готовий до зустрічі і домігся своєї мети. На її думку, американському президентові вистачило запевнення Путіна в тому, що Росія не втручалася у вибори в США, незважаючи на те, що і розвідка країни, і демократи з республіканцями говорили про зворотне.

"Після того як ти упустив свого супротивника з гачка, у тебе вже не вийде знову натиснути на нього. Що стосується росіян, громадські справи закрито", - переконана Дженніфер Псакі.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...