Хіти тижня. Трампа довела до люті інформація про витік даних щодо його дзвінка Путіну - ЗМІ

Після цього президент США провів зустріч зі своїми помічниками і консультантами і нагадав, що лише невелике коло присутніх було допущено до секретних матеріалів, а тому буде розслідування.

Дональд Трамп. Фото:EADaily

Президент Дональд Трамп був в люті через те, що в пресу просочилася інформація про консультації з приводу привітання Путіну. Про це повідомляє CNN, посилаючись на свої джерела в оточенні американського президента, інформують Патріоти України.

Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що радники Трампа з питань національної безпеки відмовляли президента США від привітань Путіну.

За інформацією CNN, після витоку інформації президент США провів зустріч зі своїми помічниками і консультантами і нагадав, що лише невелике коло присутніх було допущено до секретних матеріалів, а тому буде розслідування. Глава апарату Білого дому Джон Келлі також був злий, що інформація з конфіденційних переговорів президента стала загальновідомою.

Як уже повідомлялося раніше, 20 березня Трамп провів телефонні переговори з Путіним і привітав останнього з переобранням на пост президента РФ. У Держдепартаменті США пізніше пояснили, що такі дзвінки і привітання - частина протоколу, а не знак згоди з усіма аспектами проведеної Росією політики.

Проте американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував Трампа за "привітання диктаторам з перемогою на виборах".

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...