Хіти тижня. "Царевну на царство!": У Москві пліткують про те, навіщо старий та хворий Путін випхав свою доцю на ТБ

Доводить невипадковість інциденту активний інтерес до нього всіх ЗМІ РФ, які воліли раніше ігнорувати подібні чутливі для президента теми.​

Катерина Тихонова не просто так "засвітилась" на ТБ? Фото: скріншот з відео.

Поява в ефірі держканалу "Росія 24" секретної молодшої дочки Путіна Катерини Тихонової - це підготовка до транзиту влади в РФ. Інсайдами про дочку Путіна поділилися впливові російські telegram-канали "Кстати" і "Незигарь", передають Патріоти України.

Днями пропагандистський телеканал "Росія 24" показав в одному зі своїх сюжетів Катерину Тихонову. Згідно наполегливим чуткам, вона є молодшою дочкою президента РФ Володимира Путіна, яку той ретельно приховує, як і інших членів своєї сім'ї.

Поява Тихонової не випадкова, запевняє "Кстати". "Почалася публічна верифікація (дочки Путіна - ред.) Перед транзитом влади", - повідомив ресурс, уточнивши, що "такі речі без узгодження особисто з ВВ не відбуваються". Доводить невипадковість інциденту і активний інтерес до нього всіх ЗМІ РФ, які воліли раніше ігнорувати подібні чутливі для Путіна теми.

Інформацію підтвердив і близький до Кремля telegram-канал "Незигарь". "Жіночий кабінет (Тихонова-Шмельова) - це особистий резерв Президента. Навколопрезидентські групи впливу, з одного боку, борються за вплив на нього, а з іншого роблять все, щоб витіснити на периферію", - повідомив він, уточнивши, що варіант виведення Тихонової в люди довгий час гальмувався, але останнім часом це змінилося. "Ми віримо в майбутнє Жіночого кабінету, ми віримо в його силу. І ви повірте вже зараз", - натякнув "Незигарь", уточнивши, що "новий проект" стартує вже в переддень Нового року.


Прихід Тихонової до влади в РФ вже "розгойдують" пропагандистські ресурси. Роблять це поки обережно, явно поглядаючи на реакцію суспільства. "Жінки ніколи не вірять спецслужбам. Така вже генетика і інтуїція. Країну в 99-му теж рятували жінки. Геніальний, інтуїтивний вибір Президента", - виступив з вельми ясною заявою ресурс "Політджойстік".


"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...