Хіти тижня. "Цариця" погана чи "бояри"?: Обдурені пенсіонери вимагали заплатити їм за агітацію (відео)

Пенсіонерам обіцяли від 40 до 60 грн за 100 газет або 400 грн за 3 години роботи, які потрібно було рознести по поштових скриньках або роздати на вулиці.

Пенсіонери вимагали заплатити їм за агітацію. Фото: скріншот з відео.

Вчора, 26 лютого, під офісом "Центру Захисту Киян" кандидата в президенти Юлії Тимошенко, розташованого за адресою: бульвар Дружби Народів, 17/5, зібралися літні жінки, які вимагали заплатити їм за агітаційну роботу, передають Патріоти України.

За словами присутніх, пенсіонерам обіцяли від 40 до 60 грн за 100 газет або 400 грн за 3 години роботи, які потрібно було рознести по поштових скриньках або роздати на вулиці. Однак, коли робота була виконана, пенсіонери, які повернулися за зарплатою в "Центр захисту Киян", виявили, що вивіски вже немає, а двері закриті. Телефон працівника штабу, який видавав газети, також не відповідав.

Незабаром до бабусь вийшла охорона, яка сказала, що нічим допомогти не може і якщо пенсіонери не розійдуться вони розженуть їх силою. Після чого стали силою витісняти в найближчі двори пенсіонерів, подалі від офісу. Одна з жінок погодилася розповісти про подію.


Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...