Хіти тижня. "Це як статевий потяг": Колишній політтехнолог Тимошенко розповів про її відносини з Путіним (відео)

Ситников повідомив, що Путін і Тимошенко провели зустріч без свідків.

Фото: "Азиатские игры".Відомий політтехнолога Олексій Ситников, який довгий час працював з Юлією Тимошенко, в ефірі «112 Україна» розповів про зустріч лідера «Батьківщини» з президентом Росії Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

Він вважає, що Тимошенко свідомо чи мимоволі тягне до президента Росії «як до самого впливовій людині в світі кілька років поспіль». Ситников повідомив, що Путін і Тимошенко провели зустріч без свідків.
«Це як статевий потяг. Це тяжіння енергетик, різних інтелектів. Коли вони спілкувалися, у них був досить хороший особистий контакт. Я був одним з тих, хто це влаштував. Але вони спілкувалися удвох. Я абсолютно переконаний, що вони з пієтетом один до одного ставляться», - сказав політтехнолог.
Політтехнолог також розповів історію появи знаменитої коси у Юлії Тимошенко. Він стверджує, що цей образ їй запропонували в кінці 90-х років. В ті часи, за його словами, у Тимошенко був великий антирейтинг. Її сприймали не як українку.
«Виникла ідея, що їй просто на лобі треба поставити штамп, що вона українка», - сказав він.
Також, як розповів Ситников, існувала ще одна причина низького рейтингу Тимошенко - ще вважали занадто привабливою.
«У чоловіків дах зносило - і у мене зносило, і у всіх зносило. Ось ця боязнь жінок, що з'являється якась конкурентка в публічному просторі, жінки не брали красиву, дуже сексуальну, дуже енергійну яскраву жінку», - сказав політтехнолог,
Він розповів, що тоді Тимошенко був запропонований спосіб, який асоціювався б з архетипом вчительки - сувора одяг, заплетене волосся.
Ситников відзначив, що в цьому знаменитому образі з косою Юлія Тимошенко з'явилася лише через декілька років.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...