Хіти тижня. "Це загроза Керченському мосту", - окупанти переполошилися через випробування Україною новітнього ракетного комплексу

Депутат Держдуми вважає, що Київ оприлюднив випробування нової ракети "Грім-2" в надії зіпсувати кримчанам новорічні канікули.

Депутат Держдуми від Республіки Крим, заступник голови комітету у справах національностей Руслан Бальбек вважає, що такі випробування - це пряма загроза Кримському мосту, який російські окупанти будують на окупованому півострові, повідомляє російський пропагандистський ресурс RT, передають Патріоти України.

"Демонстрацією випробувань нової оперативно-тактичної ракети Україна свідомо повідомляє про потенційну загрозу Кримському мосту: заявлена дальність польоту теоретично дозволяє провести пуск з української території до Керченської протоки. Офіційний Київ оприлюднив випробування нової ракети в надії зіпсувати кримчанам новорічні канікули. І, хоча, можливо, ця ракета і 10 кілометрів не пролетить, а потрапить тільки в небо, мета цієї інформаційної кампанії - лише залякування мирного населення, тому що угруповання російських військ в Криму своєю "експериментальної ракетою" вони не налякають", - вважає він.

Депутат також зазначив, що на сьогоднішній день немає жодного переконливого фото- або відеозвіту, де було б видно потрапляння ракети в ціль.

"Поки що ми спостерігаємо тільки пуски в нікуди, а точніше, політ ракети за горизонт. Де вона приземляється і куди летить - цю таємницю в Києві тримають за сімома печатками як незручну правду", - підкреслив Бальбек.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...