Хіти тижня. Цирк з кремлівськими клоунами: В ефірі росТБ влаштували істерику через рішення Стокгольмського арбітражу за позовами "Нафтогазу" (відео)

Пропагандисти намагалися втовкмачити всім у студії, що рішення міжнародного арбітражу - "підробка".

Російські пропагандисти. Фото:скрін відеоНа російському телебаченні влаштували "клоунаду", заявивши, що рішення Стокгольмського арбітражу за позовами "Нафтогазу" є недійсним, оскільки документи нібито підробили. Відповідна заява була зроблена в ефірі пропагандистського шоу на телеканалі "Росія 1", зазначають Патріоти України.

За словами пропагандистів, до висновку про підробку документів прийшов експерт-лінгвіст. Користувачі мережі вже відреагували на такі заяви:

"Кремлівські клоуни. Президент Пиня дав старт новому руху "Косимо під дебілів". Пам'ятаєте "здивування" карлика "Який літак?" після запитання про результати розслідування трагедії МН17? Його ручні скоморохи недалеко пішли від вождя і також ганьбляться, обговорюючи борг "Газпрому" Україні", "Тим часом у Нідерландах заарештували активи "Газпрому" для виплати боргу "Нафтогазу", - пишуть в інтернеті.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...